TriviaQuiz‎ > ‎

Fun Thailand Quiz

posted Oct 7, 2012, 12:36 AM by Simon Nguyen   [ updated Oct 24, 2012, 11:59 PM ]

This Thailand quiz has 12 multiple-choice questions. Answers to the Thailand quiz questions can be found at the end of the page. Enjoy and do visit this beautiful country if you have a chance.

1. Most of Thailand’s population are followers of ________.
a) Christianity b) Islam c) Buddhism d) Hinduism e) Animalism

2. Thailand is located in which region of Asia.
a) East b) South c) Middle East d) Southeast e) Central

3. The people of Thailand have made significant contributions to which of the following sports.
a) Football/soccer b) Boxing c) Golf d) Tennis

4. What form of government does Thailand have?
a) Direct democracy b) Republic c) Communism d) Military Dictatorship e) Constitutional monarchy

5. The most revered person in Thailand is ________.
a) The king b) The prime minister c) The chief judge d) Top Buddhist monk

6. Which of these countries is NOT one of Thailand’s neighbors?
a) Japan b) Laos c) Vietnam d) Cambodia e) Myammar

7. The national emblem of Thailand depicts a ________.
a) Lion b) Eastern dragon c) Mythical bird) d) Three-headed monster

8. What is Thailand’s national flower?
a) Lotus b) Ratchaphruek c) Ochna integerrima d) Orchid

9. Thailand was previously known as ________.
a) Siam b) Burma c) East Indies d) Hejaz-Nejd

10. Tourism is a big part of Thailand’s economy. The country has been widely criticized for not actively regulating which social woe that is closely tied with tourism.
a) Gambling b) Drug trade c) Prostitution d) Pickpocket

11. The capital of Thailand is ________.
a) Chiang Mai b) Nonthaburi c) Pak Kret d) Bangkok

12. True or False. Thailand is one of the world’s biggest exporters of rice. 

Answer Key:
1)c 2)d 3)b 4)e 5)a 6)a 7)c 8)b 9)a 10)c 11)d 12)True

Classifications: # of correct answers
10-12 Master, 7-9 Expert, 4-6 Intermediate, 0-3 Novice
Comments