TriviaQuiz‎ > ‎

Tiger Woods Trivia Quiz

posted Aug 1, 2011, 12:06 PM by Simon Nguyen   [ updated Apr 2, 2012, 12:05 PM ]

This Tiger Woods trivia quiz has 12 multiple-choice questions. Answers to the Tiger Woods trivia can be found at the end of the quiz. Enjoy and pass it on. 

1. Tiger Woods’ former wife Elin Nordegren was from which European country.
a) Norway b) Denmark c) Sweden d) Switzerland e) Germany

2. Tiger Woods has had a lot of success at Augusta Nationals. How many times have Woods won the Masters tournament?
a) 3 b) 4 c) 5 d) Less than 3 e) More than 5

3. Woods’ first name (Tiger) was dedicated after ________.
a) The Detroit Tigers (baseball team)
b) A real life tiger
c) His father’s comrade during the Vietnam War
d) None of the above

4. What year did Tiger Woods officially become a professional golfer?
a) 1996 b) 1997 c) 1998 d) 1999 e) 2000

5. Which of these caddie greats was the first to work with Tiger Woods?
a) Steve Williams b) Billy Foster c) Mike Cowan d) Alfie Fyles e) None of the above 

6. The 1997 Masters tournament was Tiger Woods’ first major win. What was his margin of victory?
a) 8 b) 9 c) 10 d) 11 e) 12

7. Tiger Woods is the only golfer in history to have won this prestigious tournament three consecutive times.
a) U.S. Amateur Public Links
b) U.S. Amateur championship
c) The Masters
d) The Open championship
e) The PGA championship

8. Tiger Woods’ mother, Kultida Woods, is originally from what country.
a) Vietnam b) Thailand c) China d) Korea e) Japan

9. Tiger Woods appeared in series of Gillette commercials co-starring with two other sporting greats. Who were the other two stars?
a) Roger Federer, Kobe Bryant 
b) Christiano Ronaldo, Michael Jordan 
c) Thierry Henry, Roger Federer 
d) Michael Jordan, Thierry Henry 

10. How many PGA Tour victories has Tiger Woods accumulated?
a) 71 b) Less than 71 c) More than 71

11. In a recent high-profile interview, Tiger Woods revealed that he has long been a practitioner of this religion.
a) Christianity b) Islam c) Hinduism d) Judaism e) Buddhism

12. True or False. Tiger Woods often cites his father, Earl Woods, as his most important mentor and inspiration.

Answer Key:
1)c 2)b 3)c 4)a 5)c 6)e 7)b 8)b 9)c 10)a 11)e 12)True

Classifications: # of correct answers
10-12 Master, 7-9 Expert, 4-6 Intermediate, 0-3 Novice
Comments